• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms


De leukste kinderboeken.
Altijd feest!

Luisterboeken gratis

Beluister luisterboeken gratis met Kwebbels-kinderboeken.nl!

Diverse luisterboeken gratis bestellen? Dat kan via Kwebbels-kinderboeken.nl. Via Kwebbels-kinderboeken.nl kunt u samen met uw kind de leukste en spannendste luisterboeken gratis beluisteren. Uw kind zal het helemaal fantastisch vinden om luisterboeken gratis te beluisteren en kan zich inbeelden hoe het er met de diverse bekende animaties aan toe gaat! Wacht niet te lang en beluister nu een van de luisterboeken gratis en ga samen met uw kind het avontuur tegemoet!

Een spannend verhaal, vertelt door iemand anders

Of u nu op zoek bent naar verschillende prachtige luisterboeken gratis van Hopla, Het Zand Kasteel of Dora The Explorer, bij Kwebbels-kinderboeken.nl bent u aan het juiste adres. Uw kind zal vol spanning en plezier luisteren naar de luisterboeken gratis en wilt niks anders meer! Er zijn diverse luisterboeken gratis te beluisteren voor verschillende leeftijdscategorieën, wacht daarom niet te lang en neem snel een kijkje!

De leespakketen van Kwebbels-kinderboeken.nl

Is luisterboeken gratis beluisteren niks voor uw kind, dan heeft Kwebbels-kinderboeken.nl nog een ander fantastisch aanbod. Kwebbels-kinderboeken.nl biedt u namelijk de kans om een prachtig leespakket te bestellen met allerlei leuke kinderboeken. In plaats van dat u de luisterboeken gratis beluistert kunt u ook samen met uw kind heerlijk een boekje lezen! Deze leespakketen zijn te bestellen in verschillende leeftijdscategorieën, zo zal er voor ieder kind een geschikt boek bijzitten.

Grote voordelen door bestellen via Kwebbels-kinderboeken!

Wanneer u luisterboeken gratis beluistert via Kwebbels-kinderboeken.nl of u het leespakket bestelt, u profiteert bij ons van de beste voordelen! Een aantal van deze voordelen hebben we speciaal voor u op een rijtje gezet:

  • Naast de luisterboeken gratis zijn er ook vele cartoons kinderboeken te bestellen van bijvoorbeeld: Cars, Sesamstraat, Dora the Explorer of Nickelodeon
  • Het packet bestaat niet uit 1 kinderboek, maar 4!
  • Het leespakket is aangepast op geslacht en daarbij is er keuze genoeg voor elke leeftijd!