• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms


De leukste kinderboeken.
Altijd feest!

Leuke kinderboeken

Leuke kinderboeken zijn erg belangrijk bij het stimuleren van het lezen onder de jeugd. Het is erg belangrijk dat er vanaf een zo vroeg mogelijke leeftijd gelezen wordt. Bij de kleintjes onder ons is dat natuurlijk alleen nog maar voorlezen of plezier met een boekje met alleen maar plaatjes. Maar zodra de kinderen ouder worden kunnen ze zelf al boekjes lezen. Het liefst leuke kinderboeken natuurlijk, anders zou er geen kind een boek lezen.

Leuke kinderboeken van Kwebbels

Bij Kwebbels kunt u alle leuke kinderboeken bestellen. Kwebbels bezorgt namelijk elke maand leuke kinderboeken gewoon bij u thuis! U hoeft nooit meer naar de bieb om daar uren lang leuke kinderboeken uit te zoeken, die geschikt zijn voor uw kind(eren). U hoeft zich geen zorgen te maken over de inhoud van het leuke kinderboeken pakket, de boeken worden namelijk met zorg uitgekozen. Zo wordt er gekeken naar de kwaliteit van het boek, de onderwerpen, de soorten boeken en ga zo maar door. Elke maand wordt er ook gezorgd voor voldoende afwisseling. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de boeken geselecteerd worden op geschiktheid voor bepaalde leeftijden. Er kan dus iedere maand een geschikt pakketje leuke kinderboeken bij uw thuis bezorgd worden. En vindt u een keer per maand wel erg veel? Dan kan het ook elke twee maanden, elk kwartaal of ieder half jaar. Die keuze is aan u!

Wat voor leuke kinderboeken?

Ik hoor het u al denken, wat voor leuke kinderboeken komen er dan in dat pakket? Kwebbels biedt heel veel soorten kinderboeken. Namelijk spannende boeken voor de wat oudere kinderen, maar ook kinderboeken die erg leerzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan boeken met leuke weetjes, of leuke doe boekjes voor de aller kleinsten. Daarnaast worden er vaak boeken geselecteerd uit de kinderboeken top 100, zodat Kwebbels zeker weet dat het leuke kinderboeken zijn. Kwebbels biedt leuke kinderboeken voor kinderen tot 4 jaar, tot 10 jaar en leesboeken voor kinderen die in groep 3 zitten. Ideaal dus!