• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms


De leukste kinderboeken.
Altijd feest!

Kwebbels kinderboeken

Kwebbels kinderboeken voor ieder kind

Kwebbels kinderboeken maken lezen leuk voor ieder kind. Het zijn namelijk de leukste boeken om te lezen vanwege de prachtige vormgeving en mooie verhalen. Kwebbels kinderboeken zijn er voor ieder kind, van klein tot groot, jong tot oud. Het aanbod is enorm uiteenlopend met heel veel verschillende onderwerpen. Zo vindt uw kind vast een of meerdere boeken die uw kind leuk vindt om te lezen. En wie weet wordt dat ene boek uit het assortiment van Kwebbels kinderboeken wel het lievelingsboek van uw kind!

Verschillende mogelijkheden

Het aanbod van Kwebbels kinderboeken bestaat uit verschillende onderwerpen en uitgebreide verhalen. Heeft uw kind een favoriet programma waar hij of zij het liefst naar kijkt? Dan is de kans groot dat Kwebbels kinderboeken ook een of meerdere boeken heeft van datzelfde tv-programma! Uw kind zal het prachtig vinden daarover te lezen en te horen of zelf in het boek te kijken. Het Kwebbels kinderboeken assortiment wordt regelmatig aangevuld en afgewisseld door weer andere fantastische boeken. Naast gewone leesboeken, zijn er ook leer- en doeboeken. Zo worden boeken wel heel leuk voor u en uw kind.

Het uiteenlopende aanbod van Kwebbels kinderboeken

Kwebbels kinderboeken hebben kwalitatieve kinderboeken in het assortiment met verschillende verhalen. Deze verhalen zijn afgestemd op leeftijd en geslacht waardoor Kwebbels kinderboeken voor iedereen wordt! Kwebbels kinderboeken hebben boeken van bekende merken en er zijn veel verschillende verhalen waaruit u kunt kiezen. Deze verhalen kunnen gaan onder andere over:

  • Hopla
  • Piet Piraat
  • Barbie
  • Lego
  • Mega Mindy
Naast bovengenoemde bekende onderwerpen, zijn er nog veel meer verhalen en boeken van tv-programma’s. Er is genoeg keuze dus! Laat uw kind zelf kiezen of kies samen met uw kind voor een geweldige collectie Kwebbels kinderboeken. Kwebbels kinderboeken betekenen gegarandeerd leesplezier voor groot en klein. Neem vrijblijvend contact op door middel van het inschrijfformulier en ontvang een gratig boekenpakket! Het pakket bevat vier lees-, leer- en doeboeken die helemaal afgestemd zijn op de leeftijd en geslacht van uw kind. Dit unieke aanbod geldt alleen deze maand dus pak uw kans!