• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms


De leukste kinderboeken.
Altijd feest!

Kinderboeken

De leukste kinderboeken vindt u bij Kwebbels

Altijd feest met de leukste kinderboeken. Op onze webshop vindt u verschillende boeken van bekende merken, 4 leuke lees-, leer-, en doeboeken. Daarnaast zijn onze boeken afgestemd op leeftijd en geslacht zodat ieder kind boeken kan lezen die voor hem of haar leerzaam zijn. Kinderen vinden lezen leuk! En met de boeken van Kwebbels wordt dit nog leuker. Bij Kwebbels wordt ieder kinderboeken pakket met veel zorg samengesteld. De kinderboeken worden op kwalliteit, afwisseling en populariteit geselecteerd. In het kinderboeken pakket vindt u verschillende boeken en magazines die u ook in de winkel kunt kopen, maar bij ons veel voordeliger zijn.

Assortiment kinderboeken

Op onze website vindt u kinderboeken en leespakketten voor verschillende leeftijden.

  • 0-2 jaar
  • 3-5 jaar
  • 6-7 jaar
  • 8-12 jaar

Kinderboeken voor 0 tot 2 jaar

Het assortiment kinderboeken voor de aller jongste beschikt over leespakketten met bijvoorbeeld voorleesboeken die u als ouder kan voorlezen, uw kind lekker op schoot kan zitten, plaatjes kan kijken, nieuwe woordjes leren, de wereld verkennen, liedjes zingen en dieren na doen. Deze leespakketten zijn educatief en erg leuk. Samen lezen is leuk en leerzaam en versterkt daarnaast ook de band tussen u en uw kind. Het is nooit te vroeg om te beginnen met lezen!

Kinderboeken voor 3 tot 5 jaar

Kinderen van deze leeftijd gaan steeds meer dingen zien en ontdekken. Het leespakket voor deze leeftijd wordt zorgvuldig samengesteld zodat het boeken pakket goed aansluit bij het ontdekken van de wereld. Hier zitten bijvoorbeeld peuterboeken in die uw kind verder uitdagen, waar in geplakt, getekend en geknipt kan worden. In de boeken komen bekende helden voorbij zoals Sesamstraat, Piet Piraat en Dora.

Kinderboeken voor 6 tot 7 jaar

Kinderen die in groep drie zitten beginnen net met lezen. Dat is voor een ouder natuurlijk een prachtig moment. Vooral wanneer uw kind zelf nieuwe woordjes kan voorlezen uit een eigen boekje. Binnen deze leeftijd is het belangrijk om veel te oefenen met lezen. Het kinderboeken pakket dat voor deze leeftijd is samengesteld biedt uw kind de mogelijkheid om goed te kunnen oefenen met lezen en steeds meer nieuwe woorden te leren. De boeken zijn uitdagend en zeer geschikt voor uw kind om zelf te lezen, maar natuurlijk ook om voor te lezen.

Kinderboeken voor 8 tot 12 jaar

De boeken voor deze leeftijd zijn spannend en informatief. Voor ieder kind wat wils. Informatieve boeken zoals dieren, uitvindingen of bijvoorbeeld het heelal zijn zeer informatief en voor uw kind leuk om te lezen. Daarnaast vindt u ook stripboeken in het pakket. Vakantieboeken en jeugdmagazines zijn binnen deze leeftijd erg populair. Ons boeken pakket is ook voor deze leeftijd met zorg samengesteld om uw kind dingen te leren, maar ook dat uw kind lekker kan ontspannen met het kinderboeken pakket van Kwebbels