• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms


De leukste kinderboeken.
Altijd feest!

Kinderboeken abonnement

Een kinderboeken abonnement is perfect

Een kinderboeken abonnement is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar veel leuke en nieuwe boeken voor uw kind om te kunnen lezen. Met een kinderboeken abonnement hoeft u zelf geen grote keuzes meer te maken voor interessante boeken om uw kind te laten blijven lezen. Een kinderboeken abonnement maakt het u namelijk heel makkelijk door u regelmatig, op uw kind afgestemd, boeken te sturen die uw kind dan weer kan lezen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kind de boeken leest die perfect voor hem of haar uitgekozen zijn.

De beste kinderboeken

Met een kinderboeken abonnement haalt u regelmatig de nieuwste en leukste boeken in huis voor uw kind. Het is niet makkelijk om zelf de beste boeken uit te kiezen. Het aanbod is namelijk enorm en erg uiteenlopend. Een kinderboeken abonnement is er in veel verschillende soorten. Er zijn immers ook erg veel verschillende boeken. Vaak vindt uw kind toch wel elk boek leuk en raakt eraan gehecht. Bijna ieder kind heeft op den duur zelf een lievelingsboek dat hij of zij opnieuw en opnieuw kan lezen. Met een kinderboeken abonnement kan hij of zij zelf bepalen welke van de vele boeken die gelezen zijn, hij of zij het leukst vindt.

Een kinderboeken abonnement samenstellen

Met een kinderboeken abonnement heeft u altijd de leukste boeken voor uw kind in huis. Bij het bestellen van zon kinderboeken abonnement kunt u het pakket samenstellen op basis van bepaalde kenmerken en voorkeuren van uw kind. Een aantal van deze factoren staat hieronder genoemd.

  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Interesse (waar mogelijk)
  • Tv-programma
  • Merk
Een kinderboeken abonnement zorgt ervoor dat uw kind altijd de beste boeken leest die past bij de leeftijd, interesse en levensfase waarin hij of zij zich bevindt. Boeken zijn onmisbaar in het leven, u bent er toch ook groot mee geworden? Een kinderboek is geschikt voor alle leeftijden, van de jongste kindjes tot aan de wat oudere. Een kinderboeken abonnement houdt rekening met de constante ontwikkeling van uw kind en helpt op een leuke manier te leren, lezen en doen. Een kinderboeken abonnement is gevarieerd en perfect voor uw kind.