• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms


De leukste kinderboeken.
Altijd feest!

Kinderboek

Een kinderboek is onmisbaar

Een kinderboek is een onmisbaar item in het leven van uw kind en speelt een belangrijke rol in zijn of haar ontwikkeling. Ieder kind groeit op met veel verschillende boeken, van jongs af aan. Als baby kan hij/zij zich kostelijk vermaken met een kinderboek waar vooral het voelen en zien een grote rol speelt. Hoe ouder het kind wordt, hoe educatiever het kinderboek vaak wordt. Er worden voorwerpen beschreven en afgebeeld zodat uw kindje ze goed kan leren herkennen. Sommige boeken spreken woorden uit, zodat ze later na gesproken kunnen worden. Een ander kinderboek vormt weer een combinatie van al deze factoren en bevat geluid, plaatjes, gevoel en details. Zo’n kinderboek is een fantastisch voorwerp voor uw kind om mee te spelen en tegelijkertijd veel te leren op een geweldig leuke manier.

Enorm veel keuze

Een kinderboek is er veel verschillende soorten. De verschillende boeken zijn er ook teveel om allemaal te kunnen benoemen, want het aanbod wordt alleen maar groter. Een kinderboek is telkens weer iets nieuws voor uw kind en dat zorgt ervoor dat uw kindje in het boek zelf ook telkens weer nieuwe dingen weet te vinden. Uit het scala aan kinderboeken vindt u vast wel een of meer geschikte boeken. En wie weet wordt dat wel het lievelingsboek van uw kind!

Een kinderboek kiezen

Er zijn talloos veel verschillende kinderboeken verkrijgbaar en vanwege het enorme assortiment is het niet heel makkelijk om het juiste boek voor uw kind te kunnen kiezen. Toch zijn veel kinderboeken te categoriseren op basis van kenmerken. Elk kinderboek is namelijk geschreven voor een bepaalde doelgroep, een bepaalde fase waar uw kind zich in bevindt. Een aantal van deze factoren hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Leeftijd van uw kind
  • Geslacht van uw kind
  • Bent u op zoek naar een lees-, leer- of doeboek?
  • Welk onderwerp?
  • Gaat het over een tv-programma?
  • Merken en uitgevers
Vaak zijn er ontzettend veel uiteenlopende boeken te vinden in het ruime assortiment voor een kinderboek. U kunt zelf of samen met uw kindje op zoek gaan naar een kinderboek dat geschikt is voor hem of haar en voor de levensfase. Een kinderboek is altijd goed voor uw kind!