• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms

Gratis kinderboeken

Altijd feest met de gratis kinderboeken van Kwebbels!

De gratis kinderboeken van kwebbels zijn goed om te lezen! Lezen is erg belangrijk voor een kind. Kinderen die in hun jeugd veel boeken lezen, ontwikkelen een empathisch vermogen waardoor kinderen socialer worden. Lezen is goed voor de hersenen en uw kind kan door het lezen van de gratis kinderboeken van Kwebbels, zichzelf beter ontwikkelen. De gratis kinderboeken van Kwebbels bieden ieder kind, binnen verschillende leeftijdscategorieën de juiste gratis kinderboeken die uw kind nodig heeft om zichzelf goed te kunnen ontwikkelen. Het leespakket sluit daarnaast ook aan op de behoeften van uw kind.

Gratis kinderboeken zijn leuk en leerzaam!

Kwebbels biedt de oplossing voor het lezen van verschillende kinderboeken. Kinderboeken die leuk zijn, leerzaam en informatief. De gratis kinderboeken van Kwebbels zijn in verschillende leespakketten verkrijgbaar. De pakketten zijn met zorg samengesteld en bieden de mogelijkheid dat uw kindje op het juiste niveau kan lezen. In het gratis kinderboeken pakket van Kwebbels vindt u verschillende gratis kinderboeken, zoals:

  • Kleurboeken
  • Voel- en doe boeken
  • Voorleesboeken
  • Dierenboeken
  • Badboeken
  • Muziek en geluidsboeken
  • Stripboeken

De kinderboeken zijn zowel geschikt om voor te lezen als door uw kindje zelf te lezen. Voor iedere leeftijdscategorie vindt u verschillende soorten boeken. Bijvoorbeeld voor de leeftijd acht tot tien jaar vindt u spannende boeken en leuke informatieve boeken over dieren, uitvindingen of over het heelal. Er is natuurlijk niets leuker dan alles te weten te komen over de sterren en de wereld. Niet alleen informatieve boeken vindt u terug in ons gratis kinderboeken pakket, maar ook stripboeken, vakantieboeken en magazines. Door de variatie in het pakket blijft lezen leuk!

Gratis kinderboeken online bestellen

Op onze website bestelt u gemakkelijk en snel gratis kinderboeken. Het is heel simpel! U kunt alles online regelen en mocht u er niet uitkomen, staat onze klantenservice altijd voor u klaar. U kunt zelf aangeven welk type leespakket u wilt ontvangen. Het pakket bestaat uit vier verschillende boeken. Het enige wat u dient aan te geven is de leeftijd en of de boeken voor een jongetje of meisje zijn. U kunt samen met uw kind genieten van leuke en leerzamen kinderboeken.