• Afgestemd op leeftijd en geslacht
  • 4 leuke lees-, leer- en doeboeken!
  • Boeken van bekende merken

test

 

Ontvang het gratis boekenpakket

Alleen deze maand ter kennismaking gratis het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van uw kind.

* Vereiste velden

Powered by WebForms


De leukste kinderboeken.
Altijd feest!

Gratis kinderboek

Een gratis kinderboek, welke ouder wil dat nou niet? Lezen is natuurlijk hartstikke belangrijk voor kinderen, maar ook erg duur. Het is duur om telkens een nieuw leuk kinderboek te kopen en waarschijnlijk heeft u alle kinderboeken die geschikt zijn voor uw kindje in de bieb ooit al een keertje geleend. Daarbij is het natuurlijk niet fijn om elke keer weer ellendig lang in de bieb te staan uitzoeken welk boekje nou geschikt is voor uw kindje. En dan nog niet gesproken over de boetes die u moet betalen, omdat de boeken weer eens te laat zijn teruggebracht. Kwebbels heeft de oplossing. Een gratis kinderboek in een pakket vol met leuke kinderboeken, elke maand bij uw thuis bezorgd. U hoeft er zelfs niet voor thuis te zijn, want het past gewoon door de brievenbus!

Gratis kinderboek leuk, maar wat houdt het in?

Een gratis kinderboek is natuurlijk leuk, maar wat houdt het nou precies in? Een gratis kinderboek kan spannend maar ook informatief zijn. Omdat het lezen van kinderboekjes plezier moet geven is er ook een gratis kinderboek met karakters, bijvoorbeeld Spongebob of Nijntje. Een gratis kinderboek wordt geleverd in een pakket vol met gratis kinderboeken. Voor verschillende leeftijdscategorieën is dit leespakket verkrijgbaar, zodat ieder kind op zijn eigen niveau kan lezen. Er zijn verschillende soorten boekjes die u in zo’n pakket kunt verwachten. Zo zijn er kleurboekjes, voel- en doe boekjes, voorleesboekjes, dierenboekjes, badboekjes, muziek- en geluidsboekjes en stripboeken. U kunt uw kindje voorlezen uit een van de verschillende boekjes of uw kindje zelf zijn gang laten gaan.

Hoe ontvangt u zo’n gratis kinderboek?

Een gratis kinderboek kunt u makkelijk aanvragen op Kwebbels. Dan krijgt u gratis een kinderboeken pakket bij u thuis geleverd. Het aanvragen is makkelijk, u vult in of het om een meisje of jongetje gaat en wat de leeftijd is. Dan kan Kwebbels een pakket samen stellen die helemaal bij het niveau en interesses van uw zoontje of dochtertje past!